beker
Velocitas 1897 D2 Zuidhorn D2
3 - 2

De Held D2 - Velocitas 1897 D2: 3 - 5 (07-09-11 / beker)

Met twee gewonnen wedstrijden was D2 al door naar de volgende bekerronde, maar uiteraard wilde iedereen ook deze derde wedstrijd winnen. Hoewel De Held al uitgeschakeld was toonden ook zij de wil om te winnen. Wat na zo'n 5 minuten al resulteerde in een penalty voor De Held. Deze werd heel mooi gestopt door Stan! Toch was het De Held dat uiteindelijk voorkwam met 1-0 waarna er over en weer kansen tot scoren waren. Velocitas wist deze beter te benutten en ging met een 2-3 voorsprong de rust in. Na de rust bleef het team zich inzetten om de voorsprong te behouden en uit te bouwen. De einduitslag bewijst wel dat dat goed gelukt is: 3-5 en ongeslagen op weg naar de eerste competitiewedstrijd!

Gorecht D2 - Velocitas 1897 D2: 2 - 3 (03-09-11 / beker)

D2 moest op bezoek bij de koploper die al 1 keer gewonnen en 1 keer gelijk hadden gespeeld. In een gelijkwaardig partij kon Joshua 2 keer het net vinden. Zo konden de mannen met een goed gevoel de rust in. Net als in de vorige wedstrijd werd er weer slap begonnen en zo maakte Gorecht de aansluitingstreffer. In een counter scoorde Velo uit het niets de 1-3 en de wedstrijd leek gespeeld. Uit een vrije bal scoorde Gorecht 2-3 en werd het toch nog spannend. Na het laatste fluitsignaal was het duidelijk, na de uitslag van de Held D2 gehoord te hebben, dat Velo D2(net als D1!) een ronde verder is.
Proficiat.

Velocitas 1897 D2 - Zuidhorn D2 : 3 - 2 (31-08-11 / beker)

Na een week trainen waarin nog niet iedereen terug van vakantie was heeft D2 haar eerste wedstrijd met 3-2 gewonnen. De jongens(en meisje) moesten duidelijk wennen aan elkaar, omdat het voor sommige kinderen de eerste keer op een groot veld was. Na een kwartier spelen werd het door 2 individuele acties 2-0. Na de rust kwam Zuidhorn sterk terug en zij wisten ook snel 2X te scoren en zo was het weer gelijk. 5 minuten voor tijd werd de verlossende 3-2 gemaakt. Hierna werd er niet meer gescoord en zodoende was de eerste overwinning van dit nieuwe team een feit.