Velocitas 1897 D1 Be Quick 1887 D1
3 - 1

Velocitas 1897 D1 - FC Groningen/Cambuur D3: 0 - 3
(26-11-11 / beker)

Voor de eerste ronde van het bekertoernooi had Velocitas D1 gunstig geloot. De tegenstander werd FC Groningen D3 en dat is een mooie tegenstander om tegen te voetballen. Afgelopen zaterdag was het zover dat de strijd werd aangegaan in het eigen Stadspark. Velocitas opende bijzonder sterk en was het eerste kwartier de baas in eigen huis. FC Groningen kon slechts toezien hoe Velocitas moeiteloos een viertal uitstekende kansen creëerde. Het was dan ook niet te geloven dat uit deze kansen niet gescoord werd. Nadat de talenten uit Stad en Ommeland opgelucht adem hadden gehaald gingen zij iets terug doen. Hoewel het Velocitasdoel een paar keer onder vuur werd genomen bleef de eerste helft doelpuntloos, 0-0.

In de tweede helft nam FC Groningen het initiatief. Velocitas hield zich goed staande en pas in de 40ste minuut kon FC Groningen een tegendoelpunt maken, 0-1. Omdat het een knock-out wedstrijd is ging Velocitas in de aanval. De verdediging ging een op een spelen en een offensief werd op poten gezet. Eerst was er een redelijke kans en later een heuse kluts waarbij de bal ternauwernood door de verdediging van FC Groningen kon worden opgeruimd. Met een snelle counter overviel FC Groningen de Velocitaanse achterhoede en maakte in de 56ste het tweede tegendoelpunt, 0-2. Op slag van het eindsignaal werd in de 59ste minuut nogmaals gescoord door FC Groningen, 0-3. Het bekertoernooi houd hierbij voor Velocitas D1 op. Het elftal heeft een indrukwekkende poule ronde gespeeld en tegen FC Groningen hebben de spelers vandaag een puike wedstrijd neergezet.

Velocitas 1897 D1 - De Held D1: 10 - 0 (24-11-11 / comp.)

In plaats van een training op donderdag speelde Velocitas D1 een inhaalwedstrijd tegen De Held D1. Om kwart voor zeven werd afgetrapt en Velocitas begon direct met veel machtsvertoon. Flitsend en doelgericht voetbal leidde ertoe dat binnen tien minuten de hoop van De Held aan diggelen werd geschoten, 3-0. Naar de rust toe werd nog eens twee keer gescoord, 5-0.

In de tweede helft ging Velocitas vrolijk verder met de wedstrijd, hoewel er van een wedstrijd geen sprake meer was. Het kreeg meer gestalte van een trainingspartijtje en Velocitas maakte hetzelfde aantal doelpunten als in de eerste helft, eindstand 10-0. Niet alleen wordt met deze uitslag het doelsaldo flink opgewaardeerd ook levert deze overwinning Velocitas D1 de derde plaats in de competitiestand op. In de eerst volgende competitieronde treffen de clubs uit de top zes elkaar in onderlinge wedstrijden. Het zal een spannende zaterdag worden want Velocitas D1 gaat strijden om de tweede plaats tegen WVV D1. Vol goede moed naar Winschoten dus!!

Velocitas 1897 D1 - Rolder Boys D1: 1 - 1 (19-11-11 / comp.)

Op zaterdagmorgen een wedstrijd kijken met als inzet de vierde plaats in de competitie, dat wil je natuurlijk niet missen. Velocitas D1 versus Rolder Boys D1.

Op het hoofdveld in het Stadspark kwamen de bezoekers sterk uit de startblokken. Met een aantal snelle aanvallen en gevaarlijke corners gaven zij meteen hun visitekaartje af. Velocitas kreeg geen grip op de wedstrijd en moest dit bekopen met een goed uitgespeeld tegendoelpunt, 0-1. De Velocitanen gingen hun ruggen rechten en pakten zichzelf op. Rolder Boys werd teruggedrongen naar eigen speelhelft en Velocitas voetbalde zich een weg naar de gelijkmaker. Met een uitstekend opgezette aanval maakte Velocitas knap de gelijkmaker, 1-1. Enige ogenblikken later miste Velocitas een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen door de bal rakelings naast te schieten. Ruststand, 1-1.

Ondanks dat Velocitas de tweede helft iets meer bal en veldbezit had miste het team de felheid om de tegenstander te breken. Rolder Boys hield zich achterin goed staande maar aanvallend kon het Velocitas niet meer verassen zoals in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Op een paar minuscule kansjes na was de tweede helft zonder hoogtepunten. De wedstrijd bleef onbeslist, 1-1. Toch is de beoogde vierde plaats uiteindelijk wel behaald. Achilles leed deze zaterdag een nederlaag waardoor Velocitas D1 alsnog stijgt naar de vierde plaats in de competitie. Lekker hoor.

Appingedam D1 - Velocitas 1897 D1: 0 - 1 (12-11-11 / comp.)

Het hoofdveld van voetbalvereniging Appingedam was het toneel waar Velocitas D1 het moest opnemen tegen de D1 jeugd van deze club. De harde kern supporters van Velocitas hadden zich op de tribune een zitplaats in het zonnetje verworven om vandaar de wedstrijd te volgen. De wedstrijd werd door Velocitas iets lauwtjes begonnen terwijl de thuisclub voor elke bal streed. Het spelbeeld werd bepaald door veel luchtverkeer van lange ballen en combinaties die niet lukten. Hoewel Appingedam goed kon meekomen in deze wedstrijd had de thuisclub geluk dat Velocitas verzuimde een paar goede mogelijkheden tot scoren te verzilveren. Halverwege werd zonder doelpunten gerust, 0-0.

In de tweede helft trok Velocitas de wedstrijd naar zich toe. Zowel over links als over rechts werden aanvallen opgezet en de druk op het doel opgeschroefd. Het moet gezegd, dat de verdediging van Appingedam goed opgesteld stond waardoor Velocitas weinig tijd en ruimte kreeg om te scoren. Toch kwam Velocitas tot twee maal toe alleen voor de keeper te staan maar scoorde niet. Uiteindelijk werd de bal vanaf zestien meter in de hoek van het doel geknald en kwam Velocitas eindelijk verdiend op voorsprong, 0-1. Appingedam heeft ook in de tweede helft aanvallend niets kunnen uitrichten en zo heeft Velocitas D1 alweer de zesde overwinning op rij binnengehaald.

Velocitas D1 staat nu op een prachtige vijfde plaats in de competitie met nog twee inhaalwedstrijden in het verschiet. Volgende week zal het team vol aan de bak moeten in de wedstrijd om de vierde plaats tegen de nummer vier, Rolder Boys D1. Spannend !!

LEO D1 - Velocitas 1897 D1: 0 - 2 (08-11-11 / comp.)

Dinsdagavond ging het team van Velocitas D1 op bezoek bij v.v. LEO uit Loon voor een inhaalwedstrijd. LEO D1 heeft het zwaar te verduren gehad sinds het begin van de competitie. De ploeg heeft een aantal fikse nederlagen moeten incasseren en staat momenteel op de dertiende plaats. Toch is het team van LEO niet van plan om zich bij dit lot neer te leggen, integendeel. Hoewel er nog steeds niet gewonnen wordt groeit LEO als team steeds meer in de competitie. De laatste wedstrijden worden niet meer dik verloren en LEO weet goed partij te geven. Het team van LEO is positief gestemd en dringend op zoek naar punten.

Het groot enthousiasme waarmee LEO de wedstrijd tegen Velocitas D1 begon was overweldigend. De thuisclub zat de Velocitanen voortdurend op de huid waardoor het lastig voetballen werd. Na een aantal doelpogingen waarbij de LEO keeper de thuisclub overeind hield nam Velocitas toch de leiding in de wedstrijd, 0-1. De beleving van LEO bleef groot maar aanvallend konden de blauw-witten geen potten breken.

Kort na aanvang van de tweede helft waren er goede mogelijkheden voor Velocitas om verder uit te lopen. Het was echter de avond van de LEO keeper die constant op de goeie plek stond om de vaak zachte schoten van Velocitas op te pakken. Hoewel de tegenstander zich nog steeds met hand en tand verzette kon een tweede doelpunt voor Velocitas niet uitblijven. Ongeveer zeven minuten voor het eind van de wedstrijd werd de bal vernietigend hard in het dak van het LEO doel geschoten, 0-2. En zo werd deze lastige wedstrijd winnend afgesloten en is Velocitas D1 opnieuw drie punten rijker. Voor het team van LEO is deze verloren wedstrijd een hoogtepunt geweest waaruit zij nog meer motivatie putten.

Velocitas 1897 D1 - Marum D1: 4 - 2 (05-11-11 / comp.)

Voetballen in de hoofdklasse gaat Velocitas D1 tot dusverre uitstekend af. De spelers van Velocitas D1 begonnen dan ook met veel zin aan de thuiswedstrijd tegen Marum D1. De bezoekers gaven vanaf het begin goed partij en kwamen zelfs bijna op een voorsprong. Toch nam Velocitas de leiding door een vrije trap prachtig in de bovenhoek van het doel te schieten, 1-0. Kort hierna werd met een snel uitgevoerde aanval van Velocitas nogmaals een fraai doelpunt gescoord, 2-0. Het moment was daar voor Velocitas om de tegenstander knock-out te slaan toen een penalty vanwege een handsbal werd gekregen. Het geluk was voor de bezoekers omdat de bal vanaf elf meter rakelings over de lat werd geschoten. Op slag van rust bracht Marum de spanning in de wedstrijd terug door vanuit een corner te scoren, 2-1.

Onmiddellijk bij aanvang van de tweede helft zocht Velocitas het doel op. Binnen een minuut stond een Velocitaan oog in oog met de keeper van Marum maar scoorde helaas niet. Velocitas bleef druk zetten en zoeken naar mogelijkheden om te scoren. Een vrije trap aan de rand van het zestienmetergebied werd genadeloos hard in het doel geschoten, 3-1. Er waren volop doelpogingen voor Velocitas waarbij twee keer tegen de lat werd geschoten. Uiteindelijk werd de voorsprong verder vergroot toen met een loeihard schot de bal onverbiddelijk in het doel werd geschoten, 4-1. Op het eind van de wedstrijd liet Marum nog van zich horen door onverwacht een tegendoelpunt te maken, 4-2. De buit is Velocitas niet meer ontgaan en opnieuw konden drie punten worden bijgeschreven. Door deze overwinning stijgt Velocitas twee plaatsen in de competitiestand, en staat nu op de zevende plek.

Achilles 1894 D1 - Velocitas 1897 D1: 1 - 2 (29-10-11 / comp.)

Velocitas D1 verslaat koploper.

Voor het ambitieuze team van Velocitas D1 stond vandaag een krachtmeting tegen koploper Achilles D1 op het programma. Voor deze wedstrijd ging het team op bezoek bij Achilles in Assen. Met gepaste voorzichtigheid begonnen beide elftallen aan de wedstrijd. Na een periode van aftasten was het Achilles dat de wedstrijd openbrak door met een doelpunt de leiding in de wedstrijd te nemen, 1-0. Erg lang heeft de thuisploeg echter niet kunnen genieten van hun voorsprong. Binnen twee minuten kwam het antwoord van Velocitas dat de gelijkmaker scoorde en de stand weer in evenwicht bracht, 1-1. In deze fase van de wedstrijd was Velocitas iets brutaler en daarvoor werd de ploeg beloont. Door alert reageren kon Velocitas van dichtbij opnieuw de bal in het doel van de tegenstander schieten en daarmee de voorsprong in de wedstrijd pakken, 1-2. Genoegzaam werd met deze stand de rust ingegaan.

Dat Achilles in de tweede helft het initiatief zou nemen was te verwachten. De thuisploeg was immers koploper, speelde thuis en stond ook nog eens met 1-2 achter. Het gevolg was dat er veel strijd ontstond op de grasmat waarbij voor elke bal en elke vierkante meter werd gestreden. Hoewel Achilles alles op alles zette om op gelijk hoogte te komen stuitte de tegenstander op de taaie verdediging van Velocitas. Het spannendste moment in de tweede helft was een listig schot van Achilles waarbij de keeper van Velocitas met een fraaie redding zijn doel schoon wist te houden. Er zo werd deze krachtmeting met 1-2 gewonnen en heeft Velocitas D1 zijn stempel gedrukt in de hoofdklasse.

Gorecht D1 - Velocitas 1897 D1: 0 - 2 (25-10-11 / comp.)

Dinsdagavond heeft Velocitas D1 een inhaalwedstrijd gespeeld uit tegen Gorecht D1. Op een nieuw speelveld met zwakke verlichting moest Velocitas het opnemen tegen de nummer vier van de ranglijst. In de eerste helft gaven beide teams weinig aan elkaar toe en gebeurde er weinig spannends op het veld. Er was evenwicht in de wedstrijd en beide teams lieten hun tegenstander niet verder komen dan hun zestienmeterlijn. Ten tijde van de rust was er aan de score nog niets veranderd en stond het 0-0.

In de tweede helft schakelde Velocitas een tandje hoger. Langzaam maar zeker werd Velocitas de bovenliggende partij in de wedstrijd. Door inzet en goed teamwork bracht Velocitas zich zelf in een aantal goede scoringsposities waarbij Gorecht tenminste twee keer door het oog van de naald kroop. Een doelpunt zou verdiend en op z'n plaats zijn geweest maar deze bleef uit en de tijd tikte maar door. De euforie was dan ook uitzinnig bij het team van Velocitas toen een kopbal vanuit een corner uiteindelijk wel in het doel belandde, 0-1. Hoewel de speeltijd inmiddels was verlopen werd de wedstrijd nog niet afgefloten. Met een laatste krachtinspanning probeerde Gorecht nog iets te doen maar de verdediging van Velocitas kon vrij eenvoudig de tegenstander op gepaste afstand houden. Een mooi opgezette aanval van Velocitas werd met een prachtige uithaal afgerond, 0-2. Ook deze goal was dik verdiend en geeft ook een realistischer beeld van de wedstrijd. Een afgedwongen overwinning en alweer twee plaatsen omhoog op de ranglijst, het gaat mooi zo.

Velocitas 1897 D1 - Leek Rodenburg D1: 4 - 0 (22-10-11 / comp.)

Voor het team van Leek Rodenburg D1 gaat het dit seizoen nog niet voortvarend, alle gespeelde wedstrijden werden tot dusverre verloren. De hekkesluiter van de competitie kwam vandaag naar het Stadspark om te spelen tegen Velocitas D1. Als nieuweling in de hoofdklasse was het team van Velocitas er op gebrand om vandaag de eerste punten in de hoofdklasse te pakken.

Al direct vanaf de aftrap van de wedstrijd had Velocitas het doel van de tegenstander in het vizier. De thuisploeg dicteerde meteen de wedstrijd. Zoals bijna gebruikelijk is geworden werd de tegenstander vastgezet op eigen helft. Er werd volop richting het doel gevoetbald. Een onnoemelijke hoeveelheid kansen deden zich voor en een doelpunt hing in de lucht. Het was dan ook verassend dat er in de eerste helft maar een keer werd gescoord. Ruststand 1-0.

Na de rustpauze domineerde Velocitas ook het tweede deel van de wedstrijd. Het was voor Leek Rodenburg onvermijdelijk dat hun achterstand verder zou gaan oplopen. Na enig aandringen maakte Velocitas nog drie doelpunten in de tweede helft en besliste daarmee verdiend de wedstrijd. De 4-0 eindstand betekent de eerste overwinning in de hoofdklasse en de eerste drie punten. Ook stijgt het team twee plaatsen op de ranglijst. Kortom, een prima resultaat.

Velocitas 1897 D1 - GVAV Rapiditas D2: 0 - 3 (15-10-11 / comp.)

Voor diegene die het laatste nieuws gemist heeft; Velocitas D1 is per direct ingedeeld in de Hoofdklasse B. Zaterdag was het debuut in deze competitie en op het programma stond een thuiswedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, GVAV D2. Ondanks enige nervositeit in het team startte Velocitas overtuigend aan de wedstrijd. Met name de eerste tien minuten van de wedstrijd waren voor de thuisploeg. In deze fase werden een aantal mogelijkheden gecreëerd maar werd er niet gescoord. Ook ontbrak het Velocitas aan een beetje geluk toen een goed schot van grote afstand tegen de doelpaal uiteen spatte.

Tot dan toe was GVAV er nog niet aan te pas gekomen. Toch waren het de bezoekers die tegen de verhouding in met een fraai doelpunt de leiding in de wedstrijd namen. Velocitas was weliswaar licht aangeslagen en maar nam opnieuw bezit van het speelveld van GVAV. Andermaal wisten de bezoekers er tussen uit te knijpen en hun voorsprong naar 0-2 uit te bouwen. Tot overmaat van ramp kreeg Velocitas in een kort tijdsbestek nogmaals een lesje in efficiënt afwerken. Met een snel uitgevoerde tegenaanval liep GVAV uit naar een 0-3 ruststand.

Ondanks de achterstand gaf Velocitas zich nog niet over. Ook in de tweede helft bleef het team vooruit voetballen. Zonder dat er echt sprake was van goed voetbal werd er in de tweede helft veel speeltijd op de helft van GVAV door gebracht. Hierdoor ontstond veel ruimte op de helft van Velocitas. GVAV maakte hiervan gebruik door met een aantal gevaarlijke counters het doel van Velocitas te bestormen. Door goed ingrijpen van de verdediging werd een verdere achterstand voorkomen. In de tweede helft werd niet meer gescoord en daarmee eindigde het debuut van Velocitas D1 in de hoofdklasse met een 0-3 verlies. Hoewel een gelijkspel meer op z'n plaats zou zijn geweest is deze wedstrijd uiteindelijk beslist doordat GVAV zeer efficiënt zijn kansen heeft benut en Velocitas hierin nog scherpte mist. Welkom in de hoofdklasse.

FC Lewenborg D1 - Velocitas 1897 D1: 2 - 2 (08-10-11 / comp.)

Voor de vijfde competitiewedstrijd werd zaterdag gespeeld in en tegen Lewenborg D1. Het werd een wedstrijd zoals alle voorgaande competitiewedstrijden. De overmacht van Velocitas is groot en de tegenstanders kunnen niet anders dan massaal de weg naar het doel barricaderen. Door deze situatie is het wedstrijdbeeld dan ook wekelijks weinig amusant. Ook Lewenborg was duidelijk niet opgewassen tegen Velocitas en speelde nagenoeg de gehele wedstrijd op eigen helft. Velocitas was ongelukkig in de afwerking en verzuimde het krachtverschil om te zetten in doelpunten.
Lewenborg profiteerde maximaal van de spaarzame momenten dat zij over de middenlijn kwamen. Enigszins met hulp van de wedstrijdleiding wisten zij wonderwel twee keer te scoren. Hierdoor kreeg Lewenborg veel meer dan waar het recht op heeft en geeft de 2-2 eindstand een vertekend beeld van de wedstrijd.

Zuidhorn D1 - Velocitas 1897 D1: 0 - 3 (24-09-11 / oefen)

Voor de tweede wedstrijd van deze dag stond een vriendschappelijk duel tegen hoofdklasser Zuidhorn D1 op het programma. In deze wedstrijd kon Velocitas D1 zichzelf revancheren op het tegenvallende spel van de ochtendwedstrijd tegen Noordster.
Velocitas D1 liet van meet af aan zien waartoe het in staat is. Het team speelde in de eerste helft uitstekend voetbal. Met verzorgt en goed voetbal kwam Zuidhorn er nauwelijks aan te pas. Het was slechts een kwestie van tijd totdat Velocitas beloont zou worden. Met drie fraaie doelpunten werd afstand genomen van de thuisploeg. Ruststand 0-3.
In de tweede helft nam Zuidhorn meer initiatief en ging aanvallender spelen. Het offensief van Zuidhorn werd echter moeiteloos gekeerd door de solide verdediging van Velocitas. Het was in de tweede helft voor beide partijen lastig om kansen te creëren en te scoren. De tweede helft was dan ook onderhoudend en doelpuntloos. De 0-3 eindstand betekende een mooie overwinning van Velocitas D1 op hoofdklasser Zuidhorn D1.

Noordster D1 - Velocitas 1897 D1: 0 - 1 (24-09-11 / comp.)

Voor Velocitas D1 was het deze zaterdag een enigszins bijzondere voetbaldag. Op het programma stonden maar liefst twee wedstrijden gepland. S'ochtends een competitiewedstrijd tegen Noordster D1 en s'middags een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zuidhorn D1.
Terwijl het landschap nog gehuld was is een dunne laag ochtendnevel zette het team van D1 in alle vroegte koers naar Oude Pekela voor de competitiewedstrijd tegen Noordster D1. De grote voortvarendheid waarmee D1 de competitie is begonnen is niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs uit dezelfde competitie, zo ook niet bij Noordster. De thuisclub was vastbesloten om vandaag geen grote nederlaag op te lopen tegen Velocitas en zette daarvoor alles op alles.
De wedstrijd werd gespeeld op het vochtige gras van het hoofdveld. Het was alweer een flinke tijd geleden dat D1 een wedstrijd op "gewoon" gras had gespeeld. Terwijl de jongens van Velocitas nog wat dromerig en traag van stuk waren startte Noordster gedreven aan de wedstrijd. Velocitas had moeite om in de wedstrijd te komen en Noordster gaf geen strobreed toe aan de initiatieven van Velocitas. Een aantal kansen tot scoren bleven onbenut en er werd een doelpunt afgekeurd door de scheidsrechter. De ruststand was 0-0.
Ook in de tweede helft was het verzet Noordster afdoende om Velocitas op veilige afstand van het doel te houden. Aanvallend kon Noordster zelf niet veel inbrengen. In een paar spaarzame momenten kwam de thuisploeg over de middenlijn van het veld maar daarmee werd Velocitas niet in de problemen gebracht. Het werd al met al geen plezierige wedstrijd om naar te kijken waarin het voetbal van Velocitas ondermaats was. Uiteindelijk werd vanuit een corner het winnende doelpunt voor Velocitas gemaakt. Einduitslag een 0-1 overwinning.

Velocitas 1897 D1 - Siddeburen D1: 10 - 0 (10-09-11 / comp.)

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen was een thuiswedstrijd tegen Siddeburen D1. Van meet af aan was Velocitas vele malen sterker dan de tegenstander. Al vroeg in de wedstrijd werd volop gescoord. Ten tijde van het rustsignaal was de voorsprong opgelopen tot 5-0. In de tweede helft werd nogmaals vijf keer gescoord. Er valt weinig te rapporteren over dit eerste competitieduel. Hoewel de 10-0 overwinning een goed resultaat is was er in de wedstrijd geen sprake van strijd. Velocitas was opper oppermachtig en de tegenstanders konden niets anders dan tegenhouden. Kansloos weggespeeld keerden de gasten terug naar Siddeburen. Dergelijke wedstrijden hebben weinig te bieden en gaan hun doel voorbij, dat is erg jammer.

GRC Groningen D1 - Velocitas 1897 D1 : 1 - 5 (03-09-11 / beker)

Evenals een week geleden heeft Velocitas D1 opnieuw een knappe zege geboekt tegen een tweede divisionist. Tegenstander GRC D1 werd op eigen veld door het sterke team van Velocitas D1 weggezet. In de eerste helft werd een 0-2 voorsprong bevochten tegen de tweede divisionisten. Ook in de tweede helft ging Velocitas voorop in de strijd en vergrootte de voorsprong naar een 1-5 eindstand. Door dit uitstekende resultaat is D1 als poulewinnaar een ronde verder in het KNVB bekertoernooi.

FC Lewenborg D1 - Velocitas 1897 D1 : 0 - 9 (30-08-11 / beker)

Dinsdagavond heeft Velocitas D1 ook haar tweede bekerwedstrijd gewonnen. In de uitwedstrijd tegen Lewenborg D1 was het klasseverschil groot. Halverwege de wedstrijd kon Velocitas uitlopen naar een 0-5 voorsprong. In de tweede helft kwamen daar nog eens vier doelpunten bij en de einduitslag werd daarmee 0-9 voor Velocitas D1.

Velocitas 1897 D1 - Be Quick 1887 D1: 3 - 1 (27-08-11 / beker)

Velocitas 1897 D1 heeft zaterdag een sensationele overwinnning geboekt tegen 2e divisionist Be Quick 1887 D1. In de bekerwedstrijd stond de ploeg van Erik Wormmeester in de eerste helft al op een voorsprong van maar liefst 3-0. Be Quick miste in de eerste helft een penalty en raakte één maal de paal. In de tweede helft moest Velocitas zich staande houden tegen een sterker spelend Be Quick. Andermaal kreeg de tegenstander een penalty en deze werd wel benut. Toch wist Velo D1 de voorsprong vast te houden en de wedstrijd met 3-1 winst af te sluiten.